Wernerikurssit

Maailman hauskin hiihtokoulu lapsille. Werneri-kurssit ovat lapsille suunniteltuja hiihtokoulutunteja. Kun varaat lapsellesi Werneri-kurssin tiedät, että hän saa kannustavaa, vauhdikasta, tarkoin suunniteltua ja vaiheittain etenevää hiihdonopetusta. Lapsi voi aloittaa Werneri-opintonsa yhdessä hiihtokeskuksessa ja jatkaa toisella kurssilla toisessa keskuksessa.

Wernerikurssin hinta on 135€. Kurssit sisälävät 3 X 100 min opetusta, välineet kurssin ajaksi sekä tauko kaakaon.

*Toteutuakseen kurssit tarvitsevat vähintään neljä osallistujaa. Ryhmän koko voi olla enimmillään 10 oppilasta.

Lumiwerneri

Kurssi on tarkoitettu 5-12-vuotiaille aloittelijoille, eli aikaisempaa kokemusta lastettelusta ei tarvita. Kurssin aikana tutustutaan välineisiin, hiihtokeskukseen, taitotasoon sopiviin hisseihin, rinnesääntöihin sekä opitaan laskemisen perustaidot helpoissa olosuhteissa. Kurssin tavoitteena on vauhdin hallinta, kääntyminen sekä pysähtyminen.

Alle 5-vuotiaille laskettelusta kiinnostuneille suosittelemme yksityistunnin varaamista.

Lumilautawerneri

Kurssi on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lumilautailua aloittelevalle nuorille. Kurssin tavoitteena on lumilautailun perustaitojen, rinneturvallisuusasioiden ja hiihtohissien käytön oppiminen kurssin aikana.

Alle 7-vuotiaille lumilautailusta kiinnostuneille suosittelemme yksityistunnin varaamista.

Vauhtiwerneri

Kurssi on tarkoitettu vähintään 6-vuotiaille jo laskettelun perusteet hyvin hallitseville lapsille. Tämä on jatkotason ohjelma lapsille, jotka ovat käyneet LumiWernerin tai omaavat kurssilla opetettavat perustaidot. Kurssin jälkeen lapsi etenee erilaisissa rinne- ja lumiolosuhteissa varmasti. Lapsi osaa myös käyttää erilaisia hissejä ja pystyy omatoimisesti hyödyntämään oppimiaan taitoja.

Kurssiaikataulut

Lisää kursseja ilmoitamme myöhemmin.

Lisää kursseja ilmoitamme myöhemmin.

Lisää kursseja ilmoitamme myöhemmin.

Varaa paikkasi kurssille