Välinekausikortti

Välinekausikortti on huippuvalinta talvikauteen!

Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto!

Välinekausikortti on henkilökohtainen. Ilmoita ostoksen jälkeen kausikortin käyttäjän nimi sähköpostilla osoitteeseen info@taivalvaaraskiresort.fi . Välinekausikortilla käytät vuokraamon talvivälineitä (perustason alppihiihto- ja lumilautavälineet) saatavuuden mukaan koko talvikauden ajan. Välineet ovat käytössä vuokraamon aukioloaikoina. Välinekausikortti sisältää kypärän.

Välinekausikortin voi maksaa myös liikuntaedulla. Liikuntaetuuksilla ja lahjakorteilla maksu vain paikan päällä (ePassi, Edenred ja Smartum).

Kausaritakuu!

Mikäli kausi keskeytyy MCS Finland Oy:n toimesta ja kausi jää alle 30 päivän pituiseksi kauden 2023 – 2024 aikana, on sinulla oikeus siirtää kausikortti kaudelle 2024 – 2025 tai saada rahojen palautus kausikortista.

Muissa kausikorttiehtoihin liittyvissä asioissa sovellamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

139,90 

Kategoria