Monipuolista tekemistä kaikill

Laskettelu

Taivalvaaran lumivarmuus takaa pitkän kauden hyvin hoidettujen suorituspaikkojen äärellä. Suojaisilla rinteillä vietät hauskan sekä nautinnollisen päivän niin perheen kuin ystävien kanssa.

Vuokraamalla välineet ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivat välineet.

Maastohiihto

Hyväkuntoiset ladut ovat leveät ja sopivaa latua löytyy kaiken kuntoisille. Taivalvaaran hiihtostadion on yksi Suomen parhaista, jossa isännöidään joka talvi useita hiihtokilpailuja. Latuverkostosta löytyy hiihdettävää yhteensä viisikymmentä kilometriä, joista valaistua latua on yhdeksän kilometrin verran.

Talviulkoilu

Taivalvaaran välittömässä yhteydessä sijaitsee kaksi laavuilla varustettua talviulkoilureittiä. Reiteillä pääset nauttimaan Taivalkosken rauhallisista tykkypuu maisemista. Reiteillä voit liikkua pyörällä, kävellen sekä lumikengillä. Myös koirat ovat tervetulleita reiteille.

Maastopyöräily

Taivalvaaran ympäristöstä löytyy mahtavat mahdollisuudet maastopyöräilyyn.

Reittejä on ajettavissa laajasti ympäri vuoden. Reitit soveltuvat aktiiviharrastajille, mutta myös rauhallisempi vauhti sekä monipuolisesta luonnosta nauttiminen on mahdollista.

Taivalvaaran vuokraamosta löydät tarvittavat varusteet maastopyöräilyn kokeiluun.

Ryhmät

Onko mielessäsi koulun liikuntapäivä, syntymäpäivät, polttarit tai yrityksen virkistyspäivä? Autamme sinua järjestämään ainutlaatuisen päivän toiveidesi mukaan. Järjestämme esimerkiksi tiimipolkuja tai vaikka räätälöidyt talviolympialaiset.